A. GÜN And T. BUCAK, "COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1, pp.199-230, 2022
GÜN, A. And BUCAK, T. 2022. COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1 , 199-230.
GÜN, A., & BUCAK, T., (2022). COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1, 199-230.
GÜN, ALEYNA, And TURGAY BUCAK. "COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1, 199-230, 2022
GÜN, ALEYNA And BUCAK, TURGAY. "COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1, pp.199-230, 2022
GÜN, A. And BUCAK, T. (2022) . "COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.6, no.1, pp.199-230.
@article{article, author={ALEYNA GÜN And author={TURGAY BUCAK}, title={COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2022, pages={199-230} }