H. Kurgun Et Al. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık2016, pp.360
Kurgun, H. Et Al. 2016. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler . Detay Yayıncılık, Ankara.
Kurgun, H., Bağıran, D., Yumuk, Y., Özeren, E., Işıldar, P., Kurgun, O. A., ... Güripek, E.(2016). Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler . Hülya Kurgun Demet Bağıran Özşeker (Ed.). Ankara: Detay Yayıncılık.
Kurgun, HÜLYA Et Al. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler . Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
Kurgun, HÜLYA Et Al. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler . Detay Yayıncılık, 2016.
Kurgun, H. Et Al. (2016) Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler . 1st edn. Ankara: Detay Yayıncılık.
@book{book, author={HÜLYA KURGUN Et Al. }, title={Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler}, publisher={Detay Yayıncılık}, year={2016} }