Ö. Er And Ö. Bardakoğlu, "KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ," Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.95-111, 2016
Er, Ö. And Bardakoğlu, Ö. 2016. KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2 , 95-111.
Er, Ö., & Bardakoğlu, Ö., (2016). KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, 95-111.
Er, Özlem, And ÖVÜNÇ BARDAKOĞLU. "KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ," Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, 95-111, 2016
Er, Özlem And Bardakoğlu, ÖVÜNÇ. "KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ." Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.95-111, 2016
Er, Ö. And Bardakoğlu, Ö. (2016) . "KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ." Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.95-111.
@article{article, author={Özlem Er And author={ÖVÜNÇ BARDAKOĞLU}, title={KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM ÜRÜNÜ ÇEŞİDİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ EDİRNE ÖRNEĞİ}, journal={Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={95-111} }