T. Bucak, "Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği," Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2, pp.7-18, 2012
Bucak, T. 2012. Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği. Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2 , 7-18.
Bucak, T., (2012). Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği. Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2, 7-18.
Bucak, TURGAY. "Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği," Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2, 7-18, 2012
Bucak, TURGAY. "Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği." Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2, pp.7-18, 2012
Bucak, T. (2012) . "Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği." Seyahat ve Otel İşletmeciliği , vol.9, no.2, pp.7-18.
@article{article, author={TURGAY BUCAK}, title={Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme İzmir İli Örneği}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği}, year=2012, pages={7-18} }