S. YİĞİT And T. BUCAK, "YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ," 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Mardin, Turkey, pp.679-688, 2017
YİĞİT, S. And BUCAK, T. 2017. YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ. 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (Mardin, Turkey), 679-688.
YİĞİT, S., & BUCAK, T., (2017). YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ . 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ (pp.679-688). Mardin, Turkey
YİĞİT, SERKAN, And TURGAY BUCAK. "YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ," 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Mardin, Turkey, 2017
YİĞİT, SERKAN And BUCAK, TURGAY. "YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ." 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Mardin, Turkey, pp.679-688, 2017
YİĞİT, S. And BUCAK, T. (2017) . "YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ." 18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , Mardin, Turkey, pp.679-688.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERKAN YİĞİT And author={TURGAY BUCAK}, title={YÖRESEL ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ: MARDİN BULGURU İÇİN BİR MODEL ÖNERİSİ}, congress name={18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ}, city={Mardin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={679-688} }