N. G. Yörük And E. Danyer, "Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar," TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2, pp.1-10, 2016
Yörük, N. G. And Danyer, E. 2016. Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar. TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2 , 1-10.
Yörük, N. G., & Danyer, E., (2016). Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar. TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2, 1-10.
Yörük, NURAY, And Erdem Danyer. "Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar," TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2, 1-10, 2016
Yörük, NURAY G. And Danyer, Erdem. "Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar." TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2, pp.1-10, 2016
Yörük, N. G. And Danyer, E. (2016) . "Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar." TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016 , vol.2, no.2, pp.1-10.
@article{article, author={NURAY GAMZE YÖRÜK And author={Erdem Danyer}, title={Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar}, journal={TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016}, year=2016, pages={1-10} }