D. Tibet Akgül And T. AKCAN, "Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri," IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR” , Turkey, 2020
Tibet Akgül, D. And AKCAN, T. 2020. Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri. IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR” , (Turkey).
Tibet Akgül, D., & AKCAN, T., (2020). Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri . IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Turkey
Tibet Akgül, Duygu, And TOLGA AKCAN. "Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri," IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Turkey, 2020
Tibet Akgül, Duygu T. And AKCAN, TOLGA. "Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri." IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR” , Turkey, 2020
Tibet Akgül, D. And AKCAN, T. (2020) . "Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri." IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR” , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Duygu Tibet Akgül And author={TOLGA AKCAN}, title={Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri}, congress name={IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}