M. ÇABUK Et Al. , "Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı," II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı , Konya, Turkey, pp.184-187, 2003
ÇABUK, M. Et Al. 2003. Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı. II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı , (Konya, Turkey), 184-187.
ÇABUK, M., ALÇİÇEK, A., BOZKURT, M., & NURGÜL, İ., (2003). Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı . II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı (pp.184-187). Konya, Turkey
ÇABUK, METİN Et Al. "Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı," II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı, Konya, Turkey, 2003
ÇABUK, METİN Et Al. "Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı." II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı , Konya, Turkey, pp.184-187, 2003
ÇABUK, M. Et Al. (2003) . "Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı." II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı , Konya, Turkey, pp.184-187.
@conferencepaper{conferencepaper, author={METİN ÇABUK Et Al. }, title={Aromatik bitkilerden elde edilen esensiyel yağların antimikrobiyal özellikleri ve alternatif yem katkı maddesi olarak kullanım imkanı}, congress name={II. Hayvan besleme kongresi bildiriler kitabı}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2003}, pages={184-187} }