G. TÜRKÖZ BAKIRCI Et Al. , "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri," International Gastronomy Tourism Studies Congress , 2018
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. Et Al. 2018. Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri. International Gastronomy Tourism Studies Congress .
TÜRKÖZ BAKIRCI, G., ZEYREK, A., & BUCAK, T., (2018). Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri . International Gastronomy Tourism Studies Congress
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE, AYNUR ZEYREK, And TURGAY BUCAK. "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri," International Gastronomy Tourism Studies Congress, 2018
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. Et Al. "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri." International Gastronomy Tourism Studies Congress , 2018
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. ZEYREK, A. And BUCAK, T. (2018) . "Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri." International Gastronomy Tourism Studies Congress .
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI Et Al. }, title={Yöresel Peynirlerin Gıda Güvenliği Açısından Önemi: İzmir Tulum Peyniri}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={}, country={}, year={2018}}