G. TÜRKÖZ BAKIRCI And F. BAKIRCI, "İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi," II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Turkey, pp.46-49, 2012
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. And BAKIRCI, F. 2012. İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi. II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , (Turkey), 46-49.
TÜRKÖZ BAKIRCI, G., & BAKIRCI, F., (2012). İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi . II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri (pp.46-49). , Turkey
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE, And FATİH BAKIRCI. "İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi," II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Turkey, 2012
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. And BAKIRCI, FATİH. "İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi." II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Turkey, pp.46-49, 2012
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. And BAKIRCI, F. (2012) . "İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi." II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri , Turkey, pp.46-49.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI And author={FATİH BAKIRCI}, title={İşlenmiş Et Ürünlerinde Tağşişin Belirlenmesi}, congress name={II.Et Ürünleri Çalıştayı İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri}, city={}, country={Turkey}, year={2012}, pages={46-49} }