H. ERGEZER Et Al. , "Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması," 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus. , 2010
ERGEZER, H. Et Al. 2010. Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması. 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus. .
ERGEZER, H., SERDAROĞLU, F. M., Yıldız Turp, G., AKCAN, T., & Mendez, J., (2010). Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması . 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus.
ERGEZER, HALUK Et Al. "Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması," 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus., 2010
ERGEZER, HALUK Et Al. "Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması." 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus. , 2010
ERGEZER, H. Et Al. (2010) . "Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması." 1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus. .
@conferencepaper{conferencepaper, author={HALUK ERGEZER Et Al. }, title={Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması}, congress name={1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus.}, city={}, country={}, year={2010}}