M. ÇAM Et Al. , "Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi," INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II , İzmir, Turkey, pp.54, 2020
ÇAM, M. Et Al. 2020. Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi. INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II , (İzmir, Turkey), 54.
ÇAM, M., GÜLER, S., HARMAN, H., AKBULUT, N. K., & KIRIKÇI, K., (2020). Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi . INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II (pp.54). İzmir, Turkey
ÇAM, MUSTAFA Et Al. "Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi," INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II, İzmir, Turkey, 2020
ÇAM, MUSTAFA Et Al. "Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi." INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II , İzmir, Turkey, pp.54, 2020
ÇAM, M. Et Al. (2020) . "Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi." INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II , İzmir, Turkey, p.54.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÇAM Et Al. }, title={Kınalı Keklik Rasyonlarına Sarımsak Ve Soğan İlavesinin Yumurta Kalite Özellikleri, Kimyasal Analiz Ve Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi}, congress name={INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS on Natural & Medical Sciences-II}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2020}, pages={54} }