Z. C. MİRAL And Ö. ADAN GÖK, "Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.2241-2262, 2020
MİRAL, Z. C. And ADAN GÖK, Ö. 2020. Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3 , 2241-2262.
MİRAL, Z. C., & ADAN GÖK, Ö., (2020). Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 2241-2262.
MİRAL, ZEHRA, And ÖZGE ADAN GÖK. "Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 2241-2262, 2020
MİRAL, ZEHRA C. And ADAN GÖK, ÖZGE A. . "Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.2241-2262, 2020
MİRAL, Z. C. And ADAN GÖK, Ö. (2020) . "Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.2241-2262.
@article{article, author={ZEHRA CEREN MİRAL ÇAVDIRLI And author={ÖZGE ADAN GÖK}, title={Müzeler ve Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliği: Köstem Zeytinyağı Müzesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={2241-2262} }