S. ÇİFTÇİ And G. TÜRKÖZ BAKIRCI, "Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği," FONGAR 2019 , Muğla, Turkey, pp.79-85, 2019
ÇİFTÇİ, S. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. 2019. Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği. FONGAR 2019 , (Muğla, Turkey), 79-85.
ÇİFTÇİ, S., & TÜRKÖZ BAKIRCI, G., (2019). Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği . FONGAR 2019 (pp.79-85). Muğla, Turkey
ÇİFTÇİ, SİBEL, And GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI. "Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği," FONGAR 2019, Muğla, Turkey, 2019
ÇİFTÇİ, SİBEL And TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. . "Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği." FONGAR 2019 , Muğla, Turkey, pp.79-85, 2019
ÇİFTÇİ, S. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. (2019) . "Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği." FONGAR 2019 , Muğla, Turkey, pp.79-85.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL ÇİFTÇİ And author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI}, title={Yavaş Yemek (Slow Food) Kapsamında Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi: Karakılçık Buğdayı ve Ekmeği}, congress name={FONGAR 2019}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2019}, pages={79-85} }