Y. Akgündüz Et Al. , "Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli," AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1, pp.169-186, 2024
Akgündüz, Y. Et Al. 2024. Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli. AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1 , 169-186.
Akgündüz, Y., Koba, Y., & Alkan, C., (2024). Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli. AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1, 169-186.
Akgündüz, YILMAZ, YEŞİM KOBA, And CEYLAN ALKAN. "Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli," AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1, 169-186, 2024
Akgündüz, YILMAZ Et Al. "Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli." AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1, pp.169-186, 2024
Akgündüz, Y. Koba, Y. And Alkan, C. (2024) . "Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli." AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.1, pp.169-186.
@article{article, author={YILMAZ AKGÜNDÜZ Et Al. }, title={Yerel Halkın Bakış Açısıyla İzmir’in Gastronomi Turizmi Değerleri ve Gelişme Potansiyeli}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2024, pages={169-186} }