G. TÜRKÖZ BAKIRCI And Y. AKGÜNDÜZ, "Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi ," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1, pp.107-119, 2023
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. And AKGÜNDÜZ, Y. 2023. Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi . AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1 , 107-119.
TÜRKÖZ BAKIRCI, G., & AKGÜNDÜZ, Y., (2023). Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi . AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1, 107-119.
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE, And YILMAZ AKGÜNDÜZ. "Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi ," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1, 107-119, 2023
TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. And AKGÜNDÜZ, YILMAZ. "Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi ." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1, pp.107-119, 2023
TÜRKÖZ BAKIRCI, G. And AKGÜNDÜZ, Y. (2023) . "Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi ." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.1, pp.107-119.
@article{article, author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI And author={YILMAZ AKGÜNDÜZ}, title={Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Öncesi ve Sürecindeki Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi }, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2023, pages={107-119} }