H. ERGEZER Et Al. , "Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.," Akademik Gıda , vol.14, no.1, pp.54-60, 2016
ERGEZER, H. Et Al. 2016. Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.. Akademik Gıda , vol.14, no.1 , 54-60.
ERGEZER, H., GÖKÇE, R., Şeyma, H., & AKCAN, T., (2016). Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.. Akademik Gıda , vol.14, no.1, 54-60.
ERGEZER, HALUK Et Al. "Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.," Akademik Gıda , vol.14, no.1, 54-60, 2016
ERGEZER, HALUK Et Al. "Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.." Akademik Gıda , vol.14, no.1, pp.54-60, 2016
ERGEZER, H. Et Al. (2016) . "Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.." Akademik Gıda , vol.14, no.1, pp.54-60.
@article{article, author={HALUK ERGEZER Et Al. }, title={Et ve Ürünlerinde Protein Oksidasyonu: Etki Mekanizması, Tespit Yöntemleri ve Etkileri.}, journal={Akademik Gıda}, year=2016, pages={54-60} }