T. AKCAN Et Al. , "Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Turkey, 2012
AKCAN, T. Et Al. 2012. Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Turkey).
AKCAN, T., ERGEZER, H., & SERDAROĞLU, F. M., (2012). Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı. . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey
AKCAN, TOLGA, HALUK ERGEZER, And FATMA MELTEM SERDAROĞLU. "Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 2012
AKCAN, TOLGA Et Al. "Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Turkey, 2012
AKCAN, T. ERGEZER, H. And SERDAROĞLU, F. M. (2012) . "Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TOLGA AKCAN Et Al. }, title={Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}