Z. A. BULUT Et Al. , "Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması," Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.73-90, 2019
BULUT, Z. A. Et Al. 2019. Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3 , 73-90.
BULUT, Z. A., TEKİNBAŞ ÖZKAYA, F., KARABULUT, A. N., & ATAĞAN, G., (2019). Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 73-90.
BULUT, ZEKİ Et Al. "Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması," Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 73-90, 2019
BULUT, ZEKİ A. Et Al. "Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması." Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.73-90, 2019
BULUT, Z. A. Et Al. (2019) . "Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması." Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.73-90.
@article{article, author={ZEKİ ATIL BULUT Et Al. }, title={Gıda ürünlerinin sürdürülebilir tüketimi bağlamında tüketici tipolojisi geliştirme çalışması}, journal={Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2019, pages={73-90} }