B. G. ÇÖL And H. AKSU, "İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.301-312, 2023
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. 2023. İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2 , 301-312.
ÇÖL, B. G., & AKSU, H., (2023). İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, 301-312.
ÇÖL, BAŞAK, And HARUN AKSU. "İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, 301-312, 2023
ÇÖL, BAŞAK G. And AKSU, HARUN. "İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.301-312, 2023
ÇÖL, B. G. And AKSU, H. (2023) . "İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.301-312.
@article{article, author={BAŞAK GÖKÇE ÇÖL And author={HARUN AKSU}, title={İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2023, pages={301-312} }