H. ERGEZER Et Al. , "Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, no.3, pp.287-292, 2018
ERGEZER, H. Et Al. 2018. Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16, no.3 , 287-292.
ERGEZER, H., GÖKÇE, R., & AKCAN, T., (2018). Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.16, no.3, 287-292.
ERGEZER, HALUK, RAMAZAN GÖKÇE, And TOLGA AKCAN. "Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.16, no.3, 287-292, 2018
ERGEZER, HALUK Et Al. "Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, no.3, pp.287-292, 2018
ERGEZER, H. GÖKÇE, R. And AKCAN, T. (2018) . "Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.16, no.3, pp.287-292.
@article{article, author={HALUK ERGEZER Et Al. }, title={Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={287-292} }