Ş. N. Güneş And T. AKCAN, "Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.326-334, 2022
Güneş, Ş. N. And AKCAN, T. 2022. Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri. AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2 , 326-334.
Güneş, Ş. N., & AKCAN, T., (2022). Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri. AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, 326-334.
Güneş, TOLGA, And TOLGA AKCAN. "Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, 326-334, 2022
Güneş, TOLGA And AKCAN, TOLGA. "Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.326-334, 2022
Güneş, Ş. N. And AKCAN, T. (2022) . "Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.326-334.
@article{article, author={TOLGA AKCAN And author={TOLGA AKCAN}, title={Yenilebilir Çiçek Olarak Gülün Önemi ve Osmanlı Mutfak Kültüründeki Yeri}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2022, pages={326-334} }