Ç. MUTLU, "Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1604-1621, 2022
MUTLU, Ç. 2022. Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3 , 1604-1621.
MUTLU, Ç., (2022). Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1604-1621.
MUTLU, ÇİĞDEM. "Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1604-1621, 2022
MUTLU, ÇİĞDEM. "Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1604-1621, 2022
MUTLU, Ç. (2022) . "Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1604-1621.
@article{article, author={ÇİĞDEM MUTLU}, title={Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemek Kültürü: Cide Elma Pekmezi Reçeli Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={1604-1621} }