Ş. ANDAŞ And G. TÜRKÖZ BAKIRCI, "Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği," 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.10-11, 2021
ANDAŞ, Ş. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. 2021. Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği. 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi , (Kayseri, Turkey), 10-11.
ANDAŞ, Ş., & TÜRKÖZ BAKIRCI, G., (2021). Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği . 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi (pp.10-11). Kayseri, Turkey
ANDAŞ, ŞEYMA, And GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI. "Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği," 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi, Kayseri, Turkey, 2021
ANDAŞ, ŞEYMA And TÜRKÖZ BAKIRCI, GÖZDE T. . "Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği." 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.10-11, 2021
ANDAŞ, Ş. And TÜRKÖZ BAKIRCI, G. (2021) . "Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği." 1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi , Kayseri, Turkey, pp.10-11.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEYMA ANDAŞ And author={GÖZDE TÜRKÖZ BAKIRCI}, title={Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği}, congress name={1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2021}, pages={10-11} }