N. G. Yörük And A. Güner, "Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2, pp.163-176, 2011
Yörük, N. G. And Güner, A. 2011. Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2 , 163-176.
Yörük, N. G., & Güner, A., (2011). Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi. Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2, 163-176.
Yörük, NURAY, And Ahmet Güner. "Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi," Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2, 163-176, 2011
Yörük, NURAY G. And Güner, Ahmet. "Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2, pp.163-176, 2011
Yörük, N. G. And Güner, A. (2011) . "Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi." Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.6, no.2, pp.163-176.
@article{article, author={NURAY GAMZE YÖRÜK And author={Ahmet Güner}, title={Laktik Asit Bakterilerinin Sınıflandırılması ve Weissella Türlerinin Gıda Mikrobiyolojisinde Önemi}, journal={Ataturk Universitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2011, pages={163-176} }