F. ÇAKMAK Et Al. , "Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması," Türkiye 12.Gıda Kongresi , Turkey, pp.94, 2016
ÇAKMAK, F. Et Al. 2016. Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması. Türkiye 12.Gıda Kongresi , (Turkey), 94.
ÇAKMAK, F., TINAZ, E., ÖZDEMİR, D., KARADAĞ, M., & TÜRKÖZ BAKIRCI, G., (2016). Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması . Türkiye 12.Gıda Kongresi (pp.94). , Turkey
ÇAKMAK, FATİH Et Al. "Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması," Türkiye 12.Gıda Kongresi, Turkey, 2016
ÇAKMAK, FATİH Et Al. "Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması." Türkiye 12.Gıda Kongresi , Turkey, pp.94, 2016
ÇAKMAK, F. Et Al. (2016) . "Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması." Türkiye 12.Gıda Kongresi , Turkey, p.94.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATİH ÇAKMAK Et Al. }, title={Tüketime Hazır Çeşitli Gıda Gruplarının Bacillus cereus ile Kontaminasyonu, Korelasyonu ve Halk Sağlığı Üzerine Etkilerinin Araştırılması}, congress name={Türkiye 12.Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}, pages={94} }