T. BUCAK Et Al. , "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi," In Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.90-105.
BUCAK, T. Et Al. Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi. 2020. In Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar , Detay Yayıncılık, Ankara, 90-105.
BUCAK, T., SUHER, G., & OKAT, Ç., (2020). Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi. Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar (pp.90-105), Ankara: Detay Yayıncılık.
BUCAK, TURGAY, Gamzegül SUHER, And ÇİNUÇEN OKAT. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." In Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar , 90-105. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020
BUCAK, TURGAY Et Al. "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi." Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar , Detay Yayıncılık, 2020, pp.90-105.
BUCAK, T. SUHER, G. And OKAT, Ç. (2020) "Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi", Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGAY BUCAK Et Al. }, chaptertitle={Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi}, booktitle={ Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }