Atıf Formatları
Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. TULUK Et Al. , "Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi," Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.139-153, 2018

TULUK, K. Et Al. 2018. Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi. Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2 , 139-153.

TULUK, K., TAVMAN, Ş., ALTINEL, B., KUMCUOĞLU, S., & ÖNCÜ GLAUE, Ş., (2018). Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi. Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2, 139-153.

TULUK, KÜBRA Et Al. "Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi," Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2, 139-153, 2018

TULUK, KÜBRA Et Al. "Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi." Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.139-153, 2018

TULUK, K. Et Al. (2018) . "Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi." Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.139-153.

@article{article, author={KÜBRA TULUK Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi}, year=2018, pages={139-153} }