Y. DEMİR, "Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri," Aydın Gastronomy , vol.5, no.1, pp.63-70, 2021
DEMİR, Y. 2021. Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri. Aydın Gastronomy , vol.5, no.1 , 63-70.
DEMİR, Y., (2021). Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri. Aydın Gastronomy , vol.5, no.1, 63-70.
DEMİR, YELİZ. "Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri," Aydın Gastronomy , vol.5, no.1, 63-70, 2021
DEMİR, YELİZ. "Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri." Aydın Gastronomy , vol.5, no.1, pp.63-70, 2021
DEMİR, Y. (2021) . "Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri." Aydın Gastronomy , vol.5, no.1, pp.63-70.
@article{article, author={YELİZ DEMİR}, title={Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri}, journal={Aydın Gastronomy}, year=2021, pages={63-70} }