I. Özgen, "Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış," In Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.
Özgen, I. Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış. 2021. In Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-24.
Özgen, I., (2021). Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış. Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler (pp.1-24), Ankara: Detay Yayıncılık.
Özgen, IŞIL. "Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış." In Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler , 1-24. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
Özgen, IŞIL. "Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış." Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler , Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.
Özgen, I. (2021) "Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış", Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={IŞIL ÖZGEN}, chaptertitle={Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış}, booktitle={ Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }