I. Özgen, "Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma ," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2, pp.23-29, 2008
Özgen, I. 2008. Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma . Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2 , 23-29.
Özgen, I., (2008). Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma . Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2, 23-29.
Özgen, IŞIL. "Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma ," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2, 23-29, 2008
Özgen, IŞIL. "Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma ." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2, pp.23-29, 2008
Özgen, I. (2008) . "Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma ." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.5, no.2, pp.23-29.
@article{article, author={IŞIL ÖZGEN}, title={Yiyecek-İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma }, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2008, pages={23-29} }